Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά σας με υγεία. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι ακόμα πιο αναγκαίο να είμαστε ενωμένοι και σε θέση να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο όπου χρειαστεί. 

Πρόθεση μας είναι με καλή διάθεση και συνεργασία όλων μας να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλα τα παιδιά. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι θα θέλατε να συζητήσουμε σχετικά με τα παιδιά μας και τις ενέργειες του συλλόγου.
 Η πρώτη μας γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:30. Και  φέτος  θα πραγματοποιηθούν στο Σχολείο μας διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά μας αλλά και για εσάς τους γονείς. Θα σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου και παρακαλούμε για την ανταπόκριση σας

 Οι κύριοι στόχοι του Συλλόγου και φέτος είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση του σχολείου μας και στην παροχή κάθε βοήθειας, να δημιουργήσει εκδηλώσεις πολλαπλών δράσεων για γονείς και παιδιά και και αρκετοί άλλοι που θα θέλαμε να τους συζητήσουμε μαζί. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για ότι αφορά το σχολείο μας στην παρακάτω διεύθυνση: http://9dim-kozani.blogspot.gr.


 Αναφέρουμε κάποιες από τις δραστηριότητες και φυσικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

·         Το χορευτικό τμήμα των σχολείων
Το χορευτικό τμήμα θα λειτουργήσει άμεσα. Σήμερα Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:15 έχουμε το πρώτο μας μάθημα.
Όσοι δεν θα μπορέσετε να έρθετε αλλά ενδιαφέρεστε, παρακαλώ ενημερώστε την υπεύθυνη
του χορευτικού τμήματος, κα Γρίβα Αντιγόνη (τηλ.: 6976516195)

·         Μηνιαίες εκπαιδευτικές ημερίδες για παιδιά αλλά και γονείς
Αναλόγως με το θέμα της ημερίδας, θα είναι καλεσμένοι ομιλητές από τον ιατρικό, εκπαιδευτικό και εκκλησιαστικό τομέα αλλά  και άλλοι συνεργάτες. Θα σας ειδοποιούμε μία εβδομάδα νωρίτερα και θα πρέπει να ενημερώνετε για την παρουσία σας.

·         Μηνιαίες εκπαιδευτικές προβολές

Στην αίθουσα του σχολείου θα πραγματοποιούνται διάφορες προβολές για τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου